Nieuws

Glorius Heroes Groningen

20-11-2016

Afgelopen zondag een super mooi evenement meegemaakt. Met een volle bus van Reesttours zijn de leden van Team Bastov naar Martiniplaza Groningen gereden om op Glorius Heroes Enfusion Live Biaz en Mustapha aan te moedigen. Biaz heeft zijn tegenstander in de eerte ronde op de knieen gekregen met een mooie uppercut. Zijn tegenstander kwam wel terug in de volgende rondes waardoor de volle wedstrijd is uitgevochten, maar Biaz bleef de sterkere met veel rake klappen op zijn tegenstander. Winst voor onze kampioen! Biaz!

Mustapha mocht na 3 rondes een extra ronde vechten omdat het gelijk op ging. In de vierde ronde gaf zijn tegenstander "NL Kampioen" in de eerste minuut toch wat meer gas. Uitslag viel ten gunste van zijn zeer respectvolle en sportieve tegenstander Ayoub Allach.

Super trots en voldaan kijken wij terug op een zeer geslaagde avond. Met dank aan Glorius Heroes die zo een mooi evenement in het Noorden mogelijk maakt. En dank natuurlijk aan alle Fans en teamgenoten die hun zondag er voor gekozen hebben om bij ons te zijn. Respect!

See you at the gym

Wilt u ook op een verantwoorde manier allround sporten?

Meld u dan nu aan