Nieuws

Wandelvierdaagse

02-06-2017

En ook de laatste wandelvierdaagse was een groot succes. Wat een gezelligheid. Speciale dank wil ik uitbrengen naar de genen diende steunpunten hebben gerealiseerd Cindy Creatief Tet Mechanic nicolien kloezen Joost Bruggemann met het mooiste cadeautje voor alle lopers. Rayaan Rayaan voor de bloemen en de snoep.

Susanne Westerhof voor de onmisbare hulp. Vera Hottinga-pit voor de mooie foto's en video's. Graphi-Leo voor de snelle levering van alle petjes en shirts. Erwin Kwint voor de fantastische samenwerking met fightshorts.nl en iedereen die ik op dit late tijdstip vergeet te noemen. Als ik iemand ben vergeten dan is dat niet met opzet. Ook mijn dank aan alle meelopers en ouders. Zonder jullie was dit niet de beleving geweest die het is geworden. Ook de dames en heren van de bokszaktraining groep van Weerbaar Meppel/ Team Bastov. Enorm bedankt voor de verassing en de warme betrokkenheid. Ook in Meppel hebben we laten zien dat kickboksen een sport is van verbintenis en wederzijds respect.

Super trots ben ik op ons Team Bastov. Waar iedereen mag en kan zijn wie die is. Dat hebben we deze 3 daagse weer mogen ervaren. Nogmaals super bedankt en volgend jaar gaan we het zeker nog eens doen en dan zal de groep nog groter zijn. See you at the gym!

Wilt u ook op een verantwoorde manier allround sporten?

Meld u dan nu aan